Nieuw

Jerry harvey Jolene

Artikelnummer: JH/Jolene
Vorige Artikel 13 van 16 Volgende
€ 1.799,00 (exclusief btw)

Plaats de bestelling online en wij nemen contact met u op om de afspraak in te plannen. Let u er wel op dat uw oren schoon zijn. Gelieve een paar dagen voor de afspraak. U kunt dit laten controleren bij uw huisarts.

 

De Jolene ™ van JH Audio is een 4-weg hybride in-ear monitor met 12 elementen. De driverconfiguratie combineert gebalanceerde armatuur en dynamische componenten. De LF-band (20Hz - 400Hz) gebruikt twee dynamische drivers van 9,2 mm. Deze diafragma's zorgen voor een uitstekende sub-bas punch. Het middenbereik (400Hz-4KHz) wordt aangedreven door twee dynamische drivers van 4,9 mm die een zeer natuurlijke lage tonen produceren met uitzonderlijke tonaliteit en rijke textuur. De High-Mids (4KHz - 10KHz) en HF-banden (10KHz - 23KHz) worden beide aangedreven door quad gebalanceerde armaturen, vergelijkbaar met de JH Audio Roxanne. De tonaliteit van de dynamiek vermengd met de gebalanceerde armaturen zorgt voor een prachtig uitgebalanceerde IEM. Jolene is de meest natuurlijke, analoog klinkende IEM die Jerry ooit heeft ontworpen.
 
De Jolene is gemaakt met behulp van het unieke nieuwe constructieproces van JH Audio. Gebruikmakend van de modernste apparatuur en eersteklas materialen, doorlopen de IEM's een eerste bewerkingsproces en worden ze later afgewerkt door onze getalenteerde ingenieurs en technici op het JH Audio-hoofdkantoor in Orlando, FL. De schaalconstructie is duurzamer dan elke andere monitor op de markt en resulteert in een verbluffende esthetiek. De Jolene is verkrijgbaar in twee standaardopties: Jupiter-schalen met gegraveerde koperen frontplaten of Hyper Black-shells met gegraveerde aluminium frontplaten.
 

KENMERKEN
Hyrbid-stuurprogrammaconfiguratie (12 per zijde)
Dual Low Opposing Dynamic Drivers die gebruikmaken van Dome ™ -technologie
Dual Low-Mid Dynamic Drivers die gebruikmaken van Dome ™ -technologie
Aangedreven door Soundrive-technologie: Quad High-Mid BA, Quad Ultra-High BA
Premium 7-pins Litz-draadconnector met ingebouwde O-ring
Zeer zuivere OFC 4N verzilverde kabel
Variabele basverzwakker (0 tot + 15dB)
Drievoudige boring met freqphase roestvrijstalen buisgolfgeleider
Ingangsconnector: 1/8 "(3,5 mm), verguld
Geïntegreerde 4-weg crossover

SPECIFICATIES

Impedantie: 10 ohm
Gevoeligheid: 114dB @ 1mW
Frequentiebereik: 20Hz - 23KHz
Geluidsisolatie: -26dB

UNBOXED

  • Jolene Custom In-Ear Monitors
  • Premium Litz Wire Cable
  • A personalized JH Audio Carbon Fiber IEM Case
  • Wax Tool
  • Bass Adjustment Tool
  • Flygirl Sticker
  • Owner's Manual

 

© 2016 - 2022 Fonique In-ears | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel