Pro Communicator

Artikel 1 van 6 Volgende
€ 317,27 (exclusief 21% btw)

Robuuste bescherming met een natuurlijke respons en geïntegreerde high-fidelity-luidsprekers

De PRO Communicator biedt het beste van twee werelden en combineert onze flat response high-noise gehoorbescherming met dezelfde high-fidelity luidsprekers als gebruikt in onze Evoke Studio in-ear monitors. Met de PRO Communicator kunnen mensen die in omgevingen met veel lawaai werken contact houden met hun omgeving en ook verbinding maken met monitoring- en communicatiesystemen met vertrouwen voor kristalheldere communicatie en zeer nauwkeurige monitoring. De PRO Communicator geeft u controle over uw geluidsomgeving en stelt u in staat om volledig comfortabel en veilig te spelen met de meest natuurlijke filters en luidsprekers die er zijn.
 

Hoor alles wat je nodig hebt en niets wat je niet doet

De PRO Communicator is een revolutie in in-ear monitoring- en communicatieoplossingen die zowel gehoorbescherming als audioweergave van de hoogste betrouwbaarheid bieden. Het PRO-filter biedt optimale bescherming in omgevingen met veel ruis, zodat alle frequenties die u hoort in perfecte balans zijn, maar op een veilig niveau. Dankzij de nieuwste filterontwerptechnieken blijft uw eigen stem natuurlijk kloppen, wat de communicatie bevordert. Voor audioweergave gebruikt de PRO Communicator dezelfde zeer nauwkeurige luidspreker die we gebruiken in onze T3 custom in-ear monitor die je rijk en gedetailleerd geluid geeft voor zowel vocale communicatie als muziekmonitoring waardoor het perfect is voor alle soorten audiobronnen, afgewerkt met een 3,5 mm stereo-aansluiting, je hebt ook geen problemen om hem aan te sluiten op welke apparatuur je maar wilt. Met de PRO Communicator kunt u vol vertrouwen werken in de luidste omgevingen, wetende dat wat u hoort precies nauwkeurig is, of het nu uw audiofeed is of het geluid in de wereld om u heen.
 

De volgende generatie filterontwerp

De PRO-filterserie is opnieuw ontworpen met het oog op de drager. Om te beginnen is het kleiner dan veel concurrerende filters, wat betekent dat het in kleinere oren kan passen zonder uitsteeksels, wat goed is voor zowel comfort als esthetiek omdat het altijd precies onder een helm past. De filters kunnen ook door de gebruiker worden verwisseld, zodat u kunt hakken en veranderen zoals uw omgeving vereist voor elk ander filter in het PRO-assortiment, zodat u volledige controle over uw bescherming hebt met slechts één set oorstukjes. Bovendien zijn de PRO-series waterbestendig, zodat ze buiten of in een vochtige omgeving kunnen worden gebruikt en bestand zijn tegen transpiratie zonder het filtermembraan te beschadigen.
 

De vloek van het occlusie-effect

Een natuurlijke klinkende oordop proberen te maken is geen sinecure wat je eigen stem betreft, omdat je, zoals je hebt ervaren, je eigen stem in je hoofd begint te blokkeren, dit is wat we occlusie noemen. . Occlusie wordt veroorzaakt door geluid dat door het kraakbeen aan de zijkant van uw hoofd naar uw gehoorgang wordt gedragen en meestal door de open gehoorgang ontsnapt, zodat het niet wordt gehoord. Als we het kanaal afsluiten, kan dit geluid niet ontsnappen en dat zorgt dus voor een dreunend effect. Een grote hoeveelheid occlusie kan worden geëlimineerd door ervoor te zorgen dat de oordop diep genoeg in de gehoorgang zit om zich langs het kraakbeen uit te strekken, zodat het geluid de plug raakt en niet meer in het kanaal komt, maar de PRO-filters gaan een stap verder. De PRO-serie is ontlucht zodat geluid beide kanten kan passeren, waardoor het resterende geluid direct door het filter kan ontsnappen, waardoor een van de meest natuurlijk klinkende oordopjes beschikbaar is.
 

Op maat gemaakt voor jou

De PRO Communicator is op maat gemaakt met behulp van zachte siliconen van medische kwaliteit, zodat u het allerbeste in isolatie en pasvorm krijgt, waardoor u ze urenlang kunt dragen zonder moe te worden of ongemak. Elke oortelefoon is vervaardigd volgens de hoogste normen, zodat u een comfortabele, discrete en effectieve gehoorbeschermer krijgt die u altijd snel, gemakkelijk en veilig kunt monteren.

OPMERKING: De Pro Communicator is compatibel met de PRO 10,15,17,20 en 26 filters, als u het Pro 27-filter nodig hebt, raadpleeg dan de Pro27 Communicator

© 2016 - 2021 Fonique In-ears | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel