Over demo-sessies

Het is niet makkelijk om een in-ear monitor uit te zoeken zonder enig idee te hebben van hoe deze klinkt. Om die reden bestaat er bij ons de mogelijkheid om de gewenste in-ear monitors te beluisteren of verschillende demo's te vergelijken voordat je besluit welk type je wilt laten maken. Je kunt hiervoor een afspraak met ons maken door contact op te nemen met:

Bart Noordam

info@fonique-inears.nl
06-43021959


Waar vinden deze demo sessies plaats?

Onze demo's zijn kosteloos te beluisteren. Dit kan bij onze partner Fonique Hoortechniek in Hoogeveen of Deventer. Indien gewenst, kunnen we ook op locatie komen, bijvoorbeeld tijdens een oefen-sessie van de band, of tijdens een live show. Je kunt dan live ervaren hoe het is om met onze monitors te spelen. We rekenen hiervoor een tarief van 70 euro per sessie op locatie (binnen Nederland), (tegemoetkoming voor de tijd en reiskosten). Deze 70 euro wordt kwijtgescholden indien je bij de demo sessie besluit tot aanschaf over te gaan.  


Afdrukken maken

Wanneer je weet welke in-ears je wilt laten maken, is het van belang dat er afdrukken van de oren worden gemaakt. Meer hierover lees je bij 'Over oorafdrukken maken'.

© 2016 - 2024 Fonique In-ears | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel