Over het bestelproces

Ontwerp

Allereerst is het handig om bij het gewenste merk (Jerry Harvey of Cosmic Ears) de design opties te bekijken. Hier kun je inspiratie opdoen voor je eigen ontwerp. Bekijk ook eens de afbeeldingen van onze Artiesten Galerij. 

Plaats je bestelling

Vervolgens ga je naar de door jou gewenste in-ear monitor en geef je bij de opties aan welke kleuren, artwork of logo's je wilt bestellen. Indien gewenst kun je het ontwerp met ons doornemen waarna wij je een bestellink doorsturen waarin de door jou gewenste mogelijkheden zijn geselecteerd. 
Voeg je ontwerp toe aan de winkelwagen en rond je bestelling af door de bestelprocedure te doorlopen. Je kunt ervoor kiezen een account aan te maken of de bestelling te plaatsen zonder account.

Betaling

Betaling geschiedt via iDeal. Pas na ontvangst van je online bestelling zal het bestelproces in gang worden gezet. 

Afdrukken maken

Indien we al afdrukken van je hebben gemaakt, zullen we die opsturen naar onze leverancier. Indien we deze nog niet hebben, zullen we contact met je opnemen om de afdrukken te laten maken. Dit kan bij onze partners van Fonique Hoortechniek in Deventer, onze praktijk in Hoogeveen of bij onze partner in Weert. Bij de bestelprocedure wordt je ook gevraagd waar je de afdrukken wilt laten maken, of dat ze al gemaakt zijn. Hier kun je je voorkeur aangeven. 

Heb je liever dat we de afdrukken bij jou op locatie komen maken, dan is dit mogelijk. Dit kun je ook aangeven in de bestelprocedure.

© 2016 - 2024 Fonique In-ears | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel