ACS Slaapdopjes

Artikelnummer: 30ACSPROSD
Artikel 1 van 2
€ 90,90 (exclusief btw)

Veel mensen hebben moeite met slapen vanwege hun snurkende partner, onnatuurlijk werkpatroon of omdat ze in een lawaaierige omgeving leven en het kan zeer reële gevolgen hebben voor je welzijn op lange termijn.

SleepSound is in eerste instantie ontwikkeld voor ploegenarbeiders die overdag moesten slapen, maar gebruikers meldden hun effectiviteit bij het verminderen van het niveau van hun partners, snurken tot een niveau waar het mogelijk werd voor hen om degelijk te slapen zonder afleiding.

Het concept van elk op maat gemaakt artikel is de eigenheid en uniciteit voor de gebruiker. SleepSound is geen uitzondering en de gebruikersacceptatie is zeer hoog, waarbij elk paar afzonderlijk wordt vervaardigd onder de strengste voorwaarden, op basis van exacte indrukken van de oren van de gebruikers. De slaapzak is gemaakt van zeer zachte duurzame siliconen en is zo gesneden dat deze de hele nacht comfortabel in het oor kan worden gedragen. SleepSound wordt standaard in geel geproduceerd.

* Houd er rekening mee dat ACS SleepSound niet gegarandeerd het omgevingsgeluidsniveau in hogere mate dan een standaard oordopje met schuim vermindert, maar ontworpen is om meer comfort en pasvorm te bieden.

© 2016 - 2024 Fonique In-ears | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel