ACS Pro Impuls filter

Artikelnummer: 30ACSproIF
Artikel 8 van 12
€ 136,36 (exclusief btw)

Het nieuwe PRO-Impulse-filter is speciaal ontwikkeld om plotselinge geluiden met een hoog volume te verminderen en door te sturen naar het binnenoor, waardoor de gebruiker wordt beschermd wanneer hij het nodig heeft en op elk ander moment normaal kan horen.

Het filter geeft een constante ruisonderdrukking van ongeveer 15dB, oplopend tot een maximum van 33dB bij activering door plotselinge hoge ruis. Voor hogere niveaus van geluidsbescherming kan de PRO-impuls worden gedragen in combinatie met headsets met over het oor.
De op maat gemaakte versie maakt gebruik van hetzelfde beproefde ontwerp als ACS PRO-gehoorbescherming met een discrete en comfortabele zachte siliconen in-ear-mal die op maat is gemaakt voor de drager, terwijl een universele fit-versie met een zachte in-ear-tip ook beschikbaar is voor 'off' het gemak van de plank.
De kleine afmetingen van de Impulse-filters zorgen ervoor dat ze onopvallend en comfortabel zijn om te dragen, en passen gemakkelijk onder communicatie-headsets of oorkappen waar dubbele bescherming vereist is.

Het Impulsfilter is ontwikkeld voor militair gebruik en beschermt het gehoor tegen schoten, artilleriegeluid en impulsgeluid van schiethamers, slaghamers en klinknagels. Ontworpen om lucht in het oor te laten komen, deze unieke filtertechnologie behoudt ruimtelijkheid en geluidsgerichtheid zoals vereist in jacht- en vechtsituaties. In tegenstelling tot concurrerende producten minimaliseert deze ventilatie het occlusie-effect en vermindert irritatie in de gehoorgang, waardoor het comfort van de gebruiker wordt gemaximaliseerd, waardoor de oorzaken van ontsteking en infectie worden beperkt.

Het Impulse-filter heeft volledige milieutests ondergaan voor vocht, warme en koude temperaturen, 12 uur comfort en zandstormen. Volledig afwasbaar met water en normale reinigingsmiddelen, Impulse is geschikt voor alle buiten- en binnensituaties. Het Impulse-filter met aangepaste mal heeft een SNR-waarde met constante ruis van 15 dB (geschat), geschikt voor continu veilig gebruik tot 100 dB.
ANSI IPIL gecertificeerde impulsbeveiliging is maximaal 33,1 dB.
Zorg ervoor dat u ter plaatse een geluidsanalyse uitvoert voordat u uw gehoorbescherming koopt, want het is absoluut noodzakelijk dat het juiste beschermingsniveau wordt gebruikt.

© 2016 - 2024 Fonique In-ears | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel