3 Drivers

Jerry Harvey JH10x3Pro

Artikelnummer: 10JH10X3pro
Vorige Artikel 6 van 16 Volgende
€ 1.099,00 (exclusief btw)

Plaats de bestelling online en wij nemen contact met u op om de afspraak in te plannen. Let u er wel op dat uw oren schoon zijn. Gelieve een paar dagen voor de afspraak. U kunt dit laten controleren bij uw huisarts.

Wil je het meeste waar voor je geld? De 10X3 geeft je 3-weg veelzijdigheid en nauwkeurigheid voor iets minder groen. "Omdat 'kosteneffectief' nooit 'goedkoop' mag betekenen."

Zoals alle op maat gemaakte in-ear monitors van JH Audio, biedt de JH10x3 -26dB isolatie, waardoor podiumvolume en omgevingsgeluid worden geëlimineerd - van cruciaal belang voor zowel optredende muzikanten als audiofielen. Dit extreme vermogen om geluiden van buitenaf te blokkeren, verbetert de luisterervaring en maakt lagere luisterniveaus mogelijk, waardoor de kans op gehoorbeschadiging wordt verkleind.

Elke JH10x3 is een unieke handgemaakte creatie op basis van op maat gemaakte oorstukjes die speciaal voor uw oren zijn gemaakt. Deze hoofdtelefoon is ongelooflijk efficiënt en biedt meer details en nauwkeurigheid dan de concurrentie.

SPREKER GEGEVENS
Gepatenteerde precisie-gebalanceerde armaturen
Drievoudige driver: enkel laag, enkel midden, enkel hoog
Geluidsisolatie: -26dB
Ingangsaansluiting: 1/8″ (3,5 mm), verguld


GELUIDSKWALITEIT
Frequentiebereik: 20 Hz tot 17 kHz
Ingangsgevoeligheid: 119dB @ 1mW
Impedantie: 18 Ohm

 

 

© 2016 - 2023 Fonique In-ears | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel